Sommerfest

Sommerfesten er en af Børnehavens højdepunkter.
Alle børn optræder i den årlige cirkusforestilling. Der hygges med kaffe og fælles spisning. Hver familie bidrager til et stort fællesbord og der tændes op i grillen.  Vi indbyder også til leg på sportspladsen for hele familien.

Bedsteforældredag

Børnenes bedsteforældre inviteres til at komme og se deres børnebørns børnehave. Børnene optræder med sang og der hygges i forskellige værksteder. Sidst men ikke mindst så hygges der ligeså med kaffe og kage.

Julehygge

Julestemning skal der til, så hvert år inviteres børnenes familie til julehygge. Julemanden skal findes, der klippes og klister julepynt, der bages julekager og børnene optræder med Lucia - og nisseoptog

Fastelavnsfest

Vi slår katten af tønden og børn samt voksne (personalet) er alle udklædte.  Det er altid spændende, at se hvem der bliver konge og dronninger, for vi har flere af slagsen :-)

Påskefrokost

Fælles maddag på tværs af grupperne og påskejagt på legepladsen (Vi gemmer påskeæg )


Græshoppeovernatning

Børnehavetiden er ved at være slut for de ældste børn.  Den afsluttes bl.a. med en overnatning i det fri. Vi drager ud i nærmiljøet og sover i shelters /telt

Afslutningsfest

Afslutningsfest er dagen, hvor vi siger farvel til de kommende skolebørn.  Der holdes en lille tale for børnene, hvorefter de bliver råbt op en efter en til overrækkelse af diplom. Dernæst bliver alle børnene smidt over hegnet indtil skolen. Dette som tegn på, at en ny periode i deres liv nu skal til at starte og at børnehavetiden er ved at være slut

Koloni

Kolonien er Børnehavens absolutte højdepunkt. Hvert år i starten af september måned, tager vi to dage på koloni med alle børn i Børnehaven. (Onsdag til fredag) Det er en stor oplevelse for børnene (og de voksne :-)) og de glæder sig hvert år til vi skal afsted.

Trim dag

I forbindelse med skolernes motionsdag, fredag i uge 41 afholder vi ”Trim dag” i børnehaven. Vi varmer op sammen med skolebørnene, hvorefter vi drager i den nærliggende skov og løber på en rundstrækning der ca. er 700 meter. I år 2014 løb børnene 68 km til sammen!

Svømning

Vi svømmer/leger i Tommerup svømmehal (det lille varmvandsbassin) Alle børn får 5 ture om året.
Svømning er et tiltag i forbindelse med vores motoriske profil. Leg i vand styrker alle sanser. Det er super godt.


Efterårsmotorik

Vi tilbyder gymnastik i vores egen lille gymnastiksal hen over efteråret og indtil foråret.  Der er gang i den, vi hopper, triller, slår kolbøtter, spiller bold, leger og bevæger os på alle mulige måder. Børnene er inddelt ud fra alder og udviklingsniveau.