Her kan du se billeder af og læse mere om de forskellige rum vi har i Børnehaven.

Gymnastiksal

I vores dejlige gymnastiksal har vi ribber og klatrevæg, som man kan klatre op ad og springe ned fra. Vi har to store madrasser og en letvægtsrullemadras. Store bolde og små bolde der kan kastes, gribes og trilles.

Vi har rullebrætter, faldskærm og en hel masser puder i forskellige former og farver. Vi har gynger, hængekøjer og ringe til at hænge i loftet.

img 1211

Og en hel masse andet sjovt.

Vi bruger bl.a. vores gymnastiksal til fri leg, boldspil og til vores tirsdagsmotorik for alle.

diverse til hjemmesiden 002

Kuglebassin

Vi har i 2013 fået lavet et kuglebassin i Børnehaven. Her kan børnene bl.a. få stimuleret den taktile sans ved at blive tæt omsluttet af kuglerne på hele kroppen. De kan springe i fra kanten,rutsje ned fra rutsjebanen eller bare ligge og slappe af i bassinenet. I bunden ligger en dejlig blød tempurmadras.

img 0006

Tumlerum

Tumlerummet er vores "puderum", hvor der er puder og madrasser i alle former og farver. Her bygger vi huler, leger slåskamp eller tager en slapper. Det er også i tumlerummet at de børn der har behov for en middagssøvn sover på madrasser.

img 1378

Dukkekrog

I "dukkekrogen" leges der rollelege. Restaurant, familie eller noget helt andet. Der er dukker og bamser, senge, barnevogn og klapvogn samt et legekøkken med alt hvad dertil hører.

img 1371

Græshopperne

Græshopperne er gruppen for de ældste børn i Børnehaven. Her går de børn der snart skal starte i skole. I "Græshopperummet" er der kun adgang de ældste børn, og her er mulighed for at fordybe sig i lego, tegne, spille spil, lege med barbiehus, gynge i sansegynger og spille bordfodbold.

img 1373

Klatremusene

Klatremusene er det største grupperum i Børnehaven og samtidig "husets hjerte". På gruppen går børn fra 3-5 år. Det er også her vi åbner om morgenen og spiser morgenmad. I klatremusene er der masser af aktivitet. Der er sofa til læsning og hygge, motorikbaner på gulvet, klæd-ud-tøj, byggeklodser, en stor scene man kan optræde på og en hel masse andet.

img 1380

Springfrøerne

Springfrøerne er det mindste grupperum i huset. I gruppen går børn fra 3-5 år, og rummet bruges til at holde samling og spise madpakker og eftermiddagsmad i. Derudover bruger alle børn i Børnehaven rummet til fordybelse i leg med bl.a. togbane, klodser og tegne/male. Man kan også tage en tur i sansegyngen eller hoppe i trampolinen på springfrøerne.

img 0794